Demonin kyydissä


Kööpenhaminan matkalla kävimme myös pikavisiitillä kaupungin kuuluisassa Tivolissa. Sää oli mitä mainioin, niinpä Tivolissa oli todella paljon ihmisiä pitämässä hauskaa. Pääsylippu tivolialueelle maksoi 95DKK (12.76€).
Harmi, että aikataulu oli tällä kertaa niin tiukka, että aikaa riitti vain yhdessä laitteessa käyntiin. Tykkään eniten vuoristoradoista, joten valitsin laitteeksi yläpuolen kuvassa näkyvän The Demon vuoristoradan. Yksi ajelu söi kolme lippua a 25DKK (3.36€), mutta kannatti käydä, sillä tämä ajelu meni kerralla oman vuoristoratalistani kärkeen isolla marginaalilla (esittelyvideo laitteesta löytyy täältä). Kaikenlisäksi sain vielä vaunuun eturivin paikan, jossa kieputtelut tuntuvat yleensä parhaimmilta. Valitettavasti kuvatodistetta minulla ei ole tarjota ajelusta, mutta voin pyytää tarvittaessa silminnäkijän lausunnon.
Vasemmalla Euroopan korkein (80m) karuselli Star Flyer ja oikealla todella hurjannäköinen Vertigo. Täytyy myöntää, että jäi vähän harmittamaan kun en käynyt tuossa Vertigossa. Sen kokeneena olisi ollut millä kerskua jopa vuosiksi eteenpäin.
Kyllähän jokaisesta tivolista yksi merirosvolaiva pitää löytyä
Loppuun vielä visainen tehtävä: Montako ympyrän kaarta löydät kuvasta?