Kaksi pientä jalkaa, kymmenen varvasta

Viime viikolla törmäsin valokuvanumerohaasteita jakavaan blogiin nimeltä YyKaaKooNee, jossa silloin oli haastenumerona numero 10. Päätin, että mikäli esikoisemme syntyy haasteen aikana, niin otan tällaisen kuvan hänen kymmenestä varpaastaan. 
Eilen sunnuntaina iltapäivästä syntyi odotettu reipas pieni tyttö (3300g), josta tänään sitten otin tämän suunnitelemani kuvan. Haastenumero oli kuitenkin ehtinyt vaihtua, mutta kuva osuu onneksi mainiosti myös uuteen numeroon, joka on 2 – kaksi pientä jalkaa!
Tämä blogi on ollut moneksi, tämä on ollut mm. kissablogi, tähtitiedeblogi, urheilublogi ja ruokablogi. Nyt tämä on sitten myös vauvablogi, heh. No, jos totta puhutaan, niin vaikka tulevaisuuden ykköskuvauskohde tullee selvästikin olemaan tämä pieni prinsessa, niin taidan kuitenkin olla kuvia jakamatta ja jemmata niitä mustasukkaisesti tietokoneeni kovalevyllä. No, ehkä joskus joku sopiva kuva… Tämä pikku prinsessa vienee varmasti aikaa myös tältä blogilta, toivottavasti Lepolandian majakassa kuitenkin tapahtuu jatkossakin.