NHL-fanin tuuletus

Tuore NHL-fanimme tuuletti villisti Mikael Granlundin maalia.
Monen kiekkofanin loputtomalta tuntunut odotus päättyi vihdoin viime yönä, kun pitkän työsulun jälkeen NHL-kausi starttasi vihdoin ja viimein. Mekin tyttären kanssa avasimme NHL-kauden aamulla ottelulla Minnesota WildColorado Avalanche, jonka digiboxi oli meille ystävällisesti pyydettäessä tallentanut.
Odotukset olivat korkealla, sillä tarjolla oli Mikko Koivun lättysyöttöjä, Niklas Bäckströmin koppeja ja tietysti myös Mikael Granlundin ilmaveivejä. Kyseessä oli merkittävä ottelu myös siksi, että se oli niin Granlundin uran ja kuin myös tuoreen kiekkofanimme ensimmäinen NHL-ottelu. Upeaa kauden avausta säesti Suomen paras jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen kielikukkasineen. Tämä NHL:n ”suomalaisjoukkueen” 4-2 voittoon päättynyt ottelu oli suomalaisittain huikea (Granlund 1+0, Koivu 0+2, Bäcktröm 25/27 torjuntaa) ja sen kruununa nähtiin Granlundin NHL-uran ensimmäinen maali.
Ottelun ulkopuolelta ihan pakko vielä hypettää tähän loppuun Teemu Selänteen uskomatonta kauden avausta. Anaheim Ducks konkari mätti viime yönä pisteet 2+2 Vancouver Canucksia vastaan. Ohhoh, on se vaan edelleen huikea pelaaja! Vanha sen kun nuortuu vaikka Joulu meni jo!