Seepiakissa

Seepiakissa?
Minulta on monesti kystytty, että minkä rotuinen kissa Jasu oikein on? Siihen olen yleensä vastannut, että se on rodultaan luomukissa. Tänään keksin sille rodun, sehän on ilmiselvästi seepiakissa! Kuulostaa kauniilta ja seepiakissaltahan se näyttääkin. Ei, kyllä se alkuperäinen rotu kuulostaa vielä paremmalta, joten Jasu on ja pysyy luomukissana!
Asiasta toiseen, Lepolandian majakka oli saanut huomionosoituksen JPK-kuvablogissa. Iso kiitos JPK!
JPK oli päättänyt antaa huomionosoituksen miespuolisille bloggareille perustellen, että näin saadaan komeita kuvia ja mielenkiintoisia juttuja tuottavalle bloggerin vähemmistöllekin näkyvyyttä. Oli kunnia päästä noiden neljän muun hienon blogin joukkoon, joita itsekin tykkään seurailla aktiivisesti. JPK on nyt niin hyvällä asialla, että päätän rikkoa sääntöjä, säännöthän on tehty rikottavaksi! Siispä tuplaan näiden neljän muun blogin kohdalla JPK:n antamat huomionosoitukset! Käykäähän katsomassa JPK:n blogauksesta, mitä nämä neljä blogia ovat.