Valokuvaus on turha harrastus!

Kuvaaja eksyssissä
Eilisessä Putous-ohjelman viikkokatsauksessa se sitten vihdoin sanottiin ääneen, valokuvaus on turha harrastus! Ensiksi tuhlataan lähes koko omaisuus kalliisiin laitteisiin ja sitten niillä kalliilla vehkeillä otetaan vain keskinkertaisia kuvia – muut ottavat parempia. Tästä paljastuksesta masentuneena tämän päivän kameran ulkoiluttamisreissukin tuntui todella turhalta, mitään järkevää kuvattavaa ei tuntunut millään löytyvän. Olin aivan eksyksissä harrastukseni kanssa, kiitos Putous!
Mörkö

Robottimörkö

Toinen robottimörkö

Ei mun pullo vaan oma kuva!
Terve!

Vasta näitä kuvia tietokoneelle siirtäessäni keksin, että tällekin kuvauskerralle oli tarkoitus! Olin nimittäin lähtiissä laittanut uuden kamerani GPS-loggerin päälle ja jokaisen kuvan EXIF-tiedoista löytyy tarkka paikka, jossa kuva on otettu. Toivottavasti tämä tieto lohduttaa tuon eksyneen lapasen omistajaa, sillä hän voi noutaa sen koordinaateista 62°51’59” N 27°39’23” E! Ähäkutti Putous!