Jasun ilveilyt 2013 osa 1

Juhuu, uusi monitori on saapunut, LG IPS277L!
Sain päivällä kännykkääni WhatsAppsilla lähetetyn kuvaviestin, jossa oli tuo tämän postauksen ensimmäinen kuva. Jasu ilmeisesti halusi sanoa, että nyt se uusi monitori on vihdoin saapunut ja voin laittaa illalla ne kameran muistikortilla olevat kuvat vihdoin ja viimein nettiin! Blogin päivityspaussi on siis johtunut siitä, että vanha monitorini pimeni yllättäen. Tai oikeastaan kyllä siinä kuva näkyi, mutta vain neljän sekunnin välein ja silloinkin vain noin 0.5 sekunttia kerrallaan. No, kyllä tietokonetta pystyi käyttämään, kunhan oppi ajoituksen, mutta sen verran vahvat otsonihajut näyttö päästi ilmoille, että päätin jättää yrityksen sikseen! Nyt siis ollaan takaisin mukana bisneksessä! Tässäpä sitten ne kuvat, jotka Jasu halusi minun postattavan: