Trust Kapital Open 2014 – Lauantai

Naisten SM-kisojen toinen välierä 
Viime vuoden positiivisen kokemuksen innoittamana päätin tänäkin vuonna lähteä kuvaan Trust Kapital Open beach volley -turnausta Kuopion Matkustajasatamaan kilpailua vaarten rakennetun kentän laidalle. Tänä vuonna kilpailussa on edellistä vuotta enemmän panoksena, sillä nyt turnaus oli saanut oikein SM-finaalin arvon. Lauantaina ratkottiin SM-finaalipaikat, mutta paikan päälle ehdin vasta juuri ennen viimeistä naisten välierää. Niiden lisäksi pelattiin kuitenkin mielenkiintoinen hyväntekeväisyysottelu julkkisten kesken sekä taisteltiin opiskelijoiden suomenmestaruudesta. 
Koska kuvaussilmän ja kameran laukaisusormen totuttaminen beach volleyn kiihkeään pelirytmiin kestää hetken, niin lauantai toimi minulle hyvänä harjoitteluna sunnuntain SM-finaaleja varten. Illalla pääsi lisäksi kuvaamaan oikein extreme olosuhteissa, kun elokuun ilta alkoi hämärtyä. Pilvisen illan myötä oli herkkyys säädettävä aina ISO6400:aan asti, ennen kuin f4 valovoimaisella putkella sai liikkeen pysäytettyä (1/800s). Tässäpä siis pari maistiaiskuvaa eilisen otteluista, kuvagallerian julkaisen kunhan sunnuntain finaalit on pelattu ja kaikki kuvat käsitelty (Kuvagalleria on nyt julkaistu, klikkaa tästä). Suuntaan tästä nyt takaisin satamaan, palataan pian asiaan…
Julkkisten hyväntekeväisyysottelu – Kristiina Braskin taidonnäyte
Opiskelijoiden SM-kisat, naisten finaali
Opiskelijoiden SM-kisat, miesten finaali