Trust Kapital Open 2014 – Sunnuntai

Beach volleyn SM-finaalit pelattiin Kuopion Matkustajasatamassa
Oli ilmeisesti tullut tehtyä viime yönä paljon mielikuvaharjoittelua, sillä niin paljon helpommalle beach volleyn kuvaaminen tänään tuntui. No toisaalta, eikös sitä sanota, että 2000 toistoa riittää tekemään toiminnasta kuin toiminnasta rutiinia. Saattoi tuolla paremmalla säällä tietenkin olla myös tekemistä sen asian kanssa, että tänään tuntui osuvan paljon eilistä helpommin. Upea sää helli yleisöä ja Trust Kapital Open oli esimerkillisen hienosti järjestetty. Kaikenlisäksi uskomatonta mutta totta, tämä tapahtuma oli yleisölle täysin ilmainen. Kiitokset järjestäjille, että valokuvaajaksi akkreditointi onnistui helposti, lappu kaulassa oli huomattavasti helpompi luovia yleisömassassa. Ensi vuonna taas uudelleen, toivottavasti silloinkin Kuopiossa pelataan vähintään SM-finaaleita. Eihän sitä tiedä vaikka silloin pelattaisiin ihan kansainvälisen tason otteluita! Tässä muutama näyte tämän päivän peleistä, klikkaa tästä suoraan kisakuvagalleriaan
SM-finaali, U18 Pojat
SM-finaali, Naiset
Maria Tuominen ja Minna Sikiö – Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen: 2 – 0
SM-finaali, U18 Tytöt
SM-finaali, Miehet
Anssi Hakala ja Pekka Piippo – Toni Vahela ja Timo Haavisto: 2 – 1
(U18-sarjojen tulokset puuttuvat vielä, tietääkö joku linkkiä mistä ne löytyvät?)