Maaliskuun kuukaudenkuvarääppiäiset

Little sports fan celebrates
Niin, lupasin julkistaa ne kaksi muutakin Kuopion kameraseuran kuukaudenkuvaehdokastani. Aihehan oli ”ihminen liikkeessä” ja sen edellisen postauksenGuitar Smashing” -kuvan lisäksi osallistuin kuvilla ”Little sports fan celebrites” ja ”Impossible Mission”. Näistä ensimmäinen kuva on uusintaversio kuvasta ”NHL-fanin tuuletus”. Tähän sain pidemmällä valotuksella liikkeen alkuperäistä kuvaa paremmin näkyviin. Aukko oli iso f/4, mutta pienellä herkkyydellä ISO100 sain hämärässä huoneessa valotusajaksi sekunnin. Toinessa kuvassa on (minulle tyypillistä) aiheen vierestä olevaa huonoa huumoria. Kuvan asetuksissa ei ole sinällään mitään ihmeellistä, mutta suurella aukolla (f/2.8) kyltin sai sopivasti erottumaan taustasta. Tänä iltana kameraseuran kuvaillassa ratkeaa, tuleeko näillä kuvilla menestystä.
Impossible Mission