Puijon kisat 2013

Virallisena valokuvaajana pääsi kuvaamaan mielenkiintoisissa paikoissa
Kiitos Kuopion kameraseuran, tiistaina pääsin kokeilemaan miltä tuntuu olla Kansainvälisen Hiihtoliiton eli FIS:n akkreditoima valokuvaaja, kun pääsin kuvaamaan mäkihypyn maailmancupia Puijon kisoissa. Oli kyllä mahtavaa päästä seuraamaan ammattilaisten työskentelyä läheltä ja kuvaamaan itsekin sellaisista paikoista joihin normi katsoja ei pääse. Myös yleisön joukossa kuvaaminen oli huomattavasti helpompaa, sillä varsinkin kansainväliset vieraat halusivat tulla sellaisen henkilön kuvaamaksi, jolla oli Photographer-liivi päällä. Oli kyllä todella hauskaa ja kameraseuran jäsenmaksu tuli kyllä näin jo monin verroin takaisin. Täytyy katsoa, jos viikonloppuna ehtisi tehdä kuvasaaliista oikein gallerian, mutta tässä muutama kuva maistiaisiksi ensinälkään.
Myös pienemmällä lähtönumerolla lennettiin näyttävästi – Junshiro Kobayashin taidonnäyte
Savolaeset naatiskelivat…

…kun puolalaiset juhlivat Kamil Stochin osakilpailuvoittoa 
Onnellisen fanin riemua ylimmillään